Miért válasszon minket?

Cégünk elhivatott a megbízhatóságot és a minőséget ötvözve, egy olyan fajta vevői kört kiszolgálni, amely megfizethető áron szeretne felelősségteljes, precíz kiszolgálásban részesülni. Fontosnak tartjuk a jövő generációjára gondolva egy fenntarthatóbb és élhetőbb környezet létrehozását, a megújuló energiaforrások kiépítésével.

Tovább olvasom

Csak napos időben tudom használni a háztartásomban az elektromos berendezéseimet?

Természetes mindig rendelkezésre állnak készülékeink háztartásunkban. Felhős időben is termel energiát a rendszer. Azonban, ha a napelemes rendszer szükségesnél kevesebb erőforrást termel készülékeink számára, akkor hálózatból vételezzük a maradék energiát, a különbséget pedig szaldós elszámolással tudjuk az áramszolgáltató felé rendezni.

Tovább olvasom

Nem megfelelő tájolású épület esetén milyen alternatív elhelyezésekre van lehetőség?

Megfelelő lehetőségek és tájolás mellett a napelem nem csak a ház tetejére, hanem a talajra is telepíthető.

Tovább olvasom

Szükséges-e átalakítanom a házam tetőszerkezetét?

A napelem kiépítése csupán pár cserép áthelyezésével jár a tetőn és napelemes rendszerünk nem okoz különösebben nagyobb többletterhelést, amivel károsíthatná házunk tetőszerkezetét.

Tovább olvasom

Túl drága a napelemes rendszer, megtérül annak kiépítése?

Az utóbbi években a napelemes rendszerek árai majd a felére csökkentek, illetve a folyamatos piaci verseny a gyártók részéről alacsonyabban tartják az árakat. Továbbá folyamatos állami pályázatok teszik lehetővé, hogy egyre több háztarásban napelem kerüljön kiépítésre.

Tovább olvasom

Mi történik akkor, ha több áramot termelek, mint amennyit elhasználok?

Magyarországon törvény szabályozza, hogy amennyi villamos energiát megtermelünk, annyit át is vesz az áramszolgáltató ugyanazért az árért 50 kW-os határig. Láthatjuk, hogy adott a lehetőség, hogy akár nullára csökkentsük a villanyszámlánkat.

Tovább olvasom