Legyen szó családi házról, de akár kisebb vagy nagyobb volumenű háztartás vagy üzem kiszolgálásáról, a napelem rendszer vásárlása rendszerint egy jelentős befektetés, melyet érdemes több szempont szerint mérlegelnünk mielőtt döntést hoznánk. Ugyanakkor gondos tervezéssel számos előnyt rejt magában ez a befektetési forma, hiszen az értéknövelő hatásán túl az áramszámla értékét mindenképpen behozza a rendszer, emellett csökken energiafüggőségünk, illetve környezetszennyezésünk is.

Munkatársaink szívélyesen várják érdeklődését, hogy pontosan, személyre szabottan kidolgozott árajánlattal segítsék döntését, de időközben, mindenféle kötöttség nélkül, tekintse meg kalkulátorunkat, melynek használatával egy tájékoztató jellegű képet kaphat, hogy milyen teljesítményű rendszerre lehet szüksége, és az körülbelül milyen nettó beruházást takar.

A kalkulátor használatához adja meg a havi áramszámláját forintban, kalkulátorunk egyszerűsítés végett 40 Ft / kWh árral számolva leképzi egy javasolt rendszer paramétereit Önnek.


Ft

A megadott havi villanyszámla alapján az Ön éves KW fogyasztása:
kWH

A szükséges napelemes rendszer teljesítménye fogyasztásának teljes kiváltására:
kWp

Új napelemes rendszerének tájékoztató beruházási nettó vételára:
Ft

A várható villanyszámla megtakarítás évente:
Ft

Mekkora rendszerre van szüksége a villanyszámlája kiváltásához?