Schletter ClampFit-H

  • Teljesen előszerelt
  • Gyors telepíthetőség
  • Kedvező rendszer ár

PDF termékkatalógus

Leírás

Egyszerűbb, költséghatékonyabb, gyorsabban felszerelhető, és amennyire lehetséges kényelmesen tervezhető, rendelhető és tárolható – ezeket az előnyöket és tulajdonságokat kell egy mai modern rögzítési rendszernek, és részeinek biztosítania. Az új ClampFit-H trapézlemezes tetőrögzítő a napelem modulok trapézlemezes tetőszerkezetre történő horizontális felszereléséhez lett kifejlesztve, és példamutató módon teljesíti ezeket a követelményeket. Ezen kívül optimális kiegészítő az univerzálisan alkalmazható Schletter kötőelemek családjához.

Habár ez a rögzítő rendszer tovább csökkenti a már így is kedvező €/kW rendszer költségeket, a ClampFit-H rendszer továbbra is megfelel a szigorú Schletter minőségi irányelveknek: Az erők optimális eloszlása a trapéz oldalsó szárán keresztüli rögzítéssel lett elérve. Ezzel elkerülhető az egyes pontok túlterhelése, még nagyon vékony lemeznél is. A csavarok hőtágulás, vagy terhelés változása miatti meglazulásának lehetősége így kizárható.

A rendszer megfelel bármely trapézlemezes lemeztípushoz, 34 mm-es min. rögzítő felület magassággal, és max. 45º-os emelkedéssel.

Rendszer komponensek: alumínium; csavarok: rozsdamentes acél; pecsét/plomba: EPDM

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Schletter ClampFit-H” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük