Pvclick

A Pvclick szerelőrendszer matt fekete, porfúvott vagy ezüst eloxált kivitelben kapható, az egyes modulokhoz igazítva kapható, vele a napelemek tetőre illesztése egyszerűen, építőkockaszerű logikával megoldható. A nagyfokú stabilitást a kereszttartók biztosítják. A Pvclick rögzítőrendszer az egyes modulokhoz igazítva kapható, vele a napelemek tetőre illesztése egyszerűen, építőkockaszerű logikával megoldható. A csomagban szabványos profilelemek találhatóak, melyek 2, illetve 3 modul rögzítését teszik lehetővé. A modulok elrendezésétől függetlenül egyszerű a szerelési folyamat, bármilyen beépítési helyzetű létesítmény megoldható. A szereléskor nincs szükség a helyszínen anyagmunkára.
PDF termékkatalógus

PDF szerelési útmutató

Leírás

A speciális profilú kereszttartók igény szerint sorban vagy párhuzamosan felhelyezhetőek. A tetőfelület egyenetlenségei nem jelentenek problémát, mivel a szintezés a szabványosított magasságállítókkal megoldható. A csomagban található idomok segítségével a szerelés pontosan, tökéletes illeszkedéssel kivitelezhető, nincs szükség mérőeszközökre. A szerelési folyamatot könnyebbé teszik a sorozatgyártott, típusazonos kötőelemek, csak a laptáv megadására van szükség, ezáltal a szerelési idő lerövidül. A rendszer bármely típusú tetőszerkezetre telepíthető a cég által forgalmazott könyökök és tetőhorgok segítségével. Emellett a matt fekete, porszort alumínium szerkezet attraktív megjelenést biztosít fotovoltaikus rendszerének.

A hosszú élettartam és a lehető legmagasabb stabilitás lehetővé teszi az alkalmazását Közép-Európa bármelyik országában. A rendszerre 25 év garanciát vállalunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pvclick” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük