KAMATMENTES HITELPROGRAM NAPELEMES RENDSZEREKRE

A két hitelprogram fontosabb részletei: Két hitelprogram jelent meg 2017. Február 24.-én, 105,2 milliárdos „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” (GINOP-8.4.1/A-16) és a 9,41 milliárdos „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” (VEKOP-5.2.1-16), melyről a következő sorokban olvashatnak. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP), illetve a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív […]

Tovább olvasom

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánunk!

Köszönjük minden tisztelt partnerünknek és vásárlónknak az ez évi bizalmukat! Látogassanak vissza hozzánk jövőre is, keressenek minket bizalommal.

Tovább olvasom

Otthon Melege pályázatok felfüggesztése

Elfogyott a keretösszeg, befagyasztották a pályázati lehetőséget…

Tovább olvasom

Fót

Feltöltés alatt

Tovább olvasom

Otthon Melege 2016 kihirdetve

A pályázat során 1996 előtt, hagyományos technológiával készült (falazott szerkezetű, illetve vályog), és 1995. december 31. napjáig kiadott építési engedéllyel rendelkező egy lakásos, a pályázat benyújtását megelőzően használatban lévő (lakott), legfeljebb 135 m2 fűtött alapterülettel rendelkező lakóépületek (családi házak) energetikai felújítására igényelhető támogatás. Kik pályázhatnak? Magyarországi lakóhellyel és magyar adóazonosító jellel rendelkező, cselekvőképes nagykorú természetes […]

Tovább olvasom

Boldog Karácsonyt Kívánunk!

Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk minden kedves ügyfelünknek és partnerünknek egyaránt! Köszönjük, hogy minket választottak, és találkozzunk jövőre is!

Tovább olvasom

Kecskemét

Feltöltés alatt

Tovább olvasom

Élhető Jövő Park

Idén nyáron telepítettünk egy komoly rendszert Fótra az élhető jövő parkba. A rendszert a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Fóti lovasterápiás központja rendelte meg.

Tovább olvasom

Ócsa

Ócsai munkánk.

Tovább olvasom

Pécs

2014-es évi első munkánk.

Tovább olvasom

Solt

Solti napelem telepítésünk.

Tovább olvasom