HAIER RAC FLEXIS MATT BLACK AS35S2SF1FA-MB3 / 1U35S2SM1FA inverteres klímaberendezés 3,5 kW R32

A Haier Flexis speciális UV-C szűrője gondoskodik otthona egészséges levegőjéről. Az UV-C sugár roncsolja a DNS és RNS struktúráját, ezáltal a mikroorganizmusok képtelenné válnak a létfontosságú sejtfunkciók ellátására. A készülék az elpárologtatóra van telepítve, amely a funkció bekapcsolásakor a levegőbemenet közelében jobbról balra generálja a sugarakat. Amikor a levegő áthalad az UV-C-sugaraknak kitett területen, azonnal gátolja a levegőben terjedő veszélyeket, 99% hatákonysággal inaktiválja a koronavírust is! A Haier Flexis elérhető még fehér színű előlappal is!

Cikkszám: 8fa1566b044a Kategória:

Leírás

Jellemzők:

 • UV-C sterilizáló szűrő
 • 56°C sterilizálás: az elpárologtató 30 percig 56 °C-os hőmérsékletre melegedik, ezzel hatástalanítja a baktériumokat és a vírusokat.
 • Ön-Higiénikus, ezüst nanorészecskékkel: A penész és a baktériumok elterjedtek a szoba levegőjében, ezzel kompromittálhatják a levegő minőségét. Amikor a légkondicionáló be van kapcsolva. ventilátor fúj, a szennyeződés kapcsolódhat a beltéri egység alkatrészeihez. Ezek az elemek a penész és a baktériumok növekedéséhez vezethetnek. Az ezüst nanorészecskék folyamatosan felszabadítják az alacsony ezüstion-szinteket, ezzel védelmet nyújtanak a penészgombák és baktériumok ellen.
 • Öntisztítás: az elpárologtató a levegő nedvességtartalmát lefagyasztja, majd a gyors olvasztás során eltávolítja a szennyeződést, biztosítva, hogy a légkondicionálókból származó levegő mindig egészséges legyen az Ön számára.
 • Coanda-hatás két típusú légáramlási mintát hoz létre: fűtés üzemmódban lefelé fognak állni a lamellák, míg hűtés estén felfelé, így nem alakul ki húzat, optimalizálja a légáramlást.
 • Eco Szenzor: valós idejű monitorozással érzékeli a helyiség levegőjének körülményeit és az emberi tevékenységeket. A légkondicionáló az észlelés alapján vált üzemmódot az energiahatékonyság és a felhasználói élmény javítása érdekében. A fényérzékelő észleli a fényintenzitás minden változását. Az éjszaka beálltával, vagy a villany lekapcsolásával a légkondicionáló alvó üzemmódba kapcsol.
 • Hangvezérlés: a Haier smart klímaberendezései képesek a kihangosított hangvezérlésre. A Google Assistant és az Amazon Alexa kompatibilis.
 • Wi-Fi vezérlés: a klímaberendezés bárhonnan és bármikor könnyen elérhető, vezérelhető a telefonon vagy táblagépen található „hOn” aplikáció segítségével.
 • Halk légáramlás ~16 dB(A). Amennyiben már zavart valaha a folyamatos, egész éjjel is zümmögő, zajos klímaberendezés, a Haier Flexis tökéletes megoldást nyújt!
 • beltéri kitámasztás szereléshez
 • automata újraindulás
 • 10°C temperálás
 • 3D légáramlás
 • On-Off kártya

További információk

Bontható

Igen

Beltéri egység

AS35S2SF1FA-BC

Beltéri egység (szé/ma/mé, mm)

856x197x300

Beltéri nettó tömege (kg)

9,5

Beltér hűtés hangnyomás (dB(A)

17/26/33/39

Beltér fűtés hangnyomás (dB(A)

20/26/33/39

Hűtés teljesítmény (kW)

1-4

Névl. hűtés teljesítmény (kW)

3,5

Fűtés teljesítmény (kW)

1-5,2

Névl. fűtés teljesítmény (kW)

4,2

Hatékonyság SCOP (W/W)

4,6

Energiaosztály

A+++/A++

Légszállítás (m3/h)

650

Villamosáram-felvétel max. (A)

7,2

Kültéri egység (szé/ma/mé, mm)

800x275x553

Kültéri nettó tömege (kg)

31,5

Kültéri hangnyomásszint (dB(A)

48

Működési tartomány, hűtés (°C)

-20~43

Működési tartomány, fűtés (°C)

-20~24

Csőhossz (max. m/emelés m)

15/10

Csőméret (folyadék mm/gáz mm)

6/10

Hűtőközeg

R32

Hűtőközeg töltet/CO2 (kg/t)

0,94/0,63

Működési elv

inverteres

Márka

Haier

Végfelhasználói jótállás (év)

5

Javasolt méret min. (m2)

30

Javasolt méret max. (m2)

40

Névleges Hűtés (kW)

3.5

Helyiségméret, négyzetméter

40

Letöltések

ELMŰ-ÉMÁSZ H&B-GEO TARIFA NYILATKOZAT

Haier „hOn” Smarthome használati útmutató

Haier Flexis Matt használati útmutató

Haier Flexis terméklap